Info

Over Bateas

Bateas sportcentrum werd opgericht in 1955 en behoort met zijn 60 jaar tot de oudste sportcentra van België. De naam Bateas is afkomstig van de afkorting van BAsketbal, Tennis En Andere Sporten.

Reeds meer dan 60 jaar kan men sporten in Bateas. Initieel kon men in Bateas boks, basket en tennis beoefenen. Sinds 1987 zijn er 5 squashcourts bij gekomen (en vernieuwd in 2006) alsook twee tennisterreinen op smashcourt. Wij beschikken ook over een polyvalente zaal waar diverse sporten kunnen beoefend worden.

Ook kan u bij ons terecht voor uw feesten (verjaardagsfeest, bedrijfsfeest en andere evenementen), dit van 50 personen tot 800 personen. Voor al onze klanten stellen wij een grote parking ter beschikking. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze contact pagina.

De drijvende krachten

De drijvende krachten van deze sportclub zijn de 2 personen die je dagelijks in de club achter (en voor) de toog kan terugvinden. Zij aan zij staan ze bijna 20 jaar aan het roer van deze sportvereniging.

Jean-Marie

Zaakvoerder

Jean-Marie is verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van sportcentrum Bateas maar houdt zich ook bezig met de organisatie van de sporten en competitieploegen.

Retty

Zaakvoerder

Geen bezoekje aan sportcentrum Bateas gaat voorbij zonder een vriendelijke ontvangst, bediening en gezellige babbel van Retty aan de bar.