Sporten & tarieven

Onze sporten

U kan terecht in sportcentrum Bateas voor een diversiteit aan sporten. Dit zijn de sporten die u momenteel bij ons kan beoefenen.


Squash

Squash is een sport die in Bateas enorm leeft. Wij bieden 5 courts waarop dagelijks zowel jong als oud, beginner als gevorderde zich volledig kan uitleven. Iedere maandag houden wij een clubcompetitie "de boxen", er zijn iedere week trainingen en we spelen competitie op verschillende niveaus.

Tennis

Onlangs heeft tennisclub Racso zijn intrek genomen in Bateas. Samen met Racso hebben we ervoor gezorgd dat de verouderde tennisvelden volledig opnieuw aangelegd werden. Zo kan u ook dagelijks bij ons terecht voor een potje tennis en worden er ook tennislessen aangeboden door Racso.

Dansschool Dance Revolution

In onze lessenreeks kan u proeven van verschillende stijlen en dus niet enkel één bepaald genre. Een greep uit het aanbod: streetdance, jazz, hip-hop, clipdance, freestyle, musical, wedstrijddansen, enz. Voor de jeugd vanaf 8 jaar worden lessen met een lesduur van 1u30 aangeboden, zodat naast het pure dansgedeelte er ook nog tijd is voor het bijbrengen van basisdanstechnieken. De volwassenen, kleuters (vanaf 2e kleuterklas) en kids (van 6-7 jaar) krijgen lessen van 1u.

Tango

Deze populaire dans, ontstaan in Argentinië, heeft sinds kort zijn intrek genomen in Bateas en begint nu al de harten van de leden te veroveren. Aarzel daarom niet om je iedere woensdagavond (20u30 tot 22u) onder te dompelen in de zwoele Latijns-Amerikaanse invloeden die wij u te bieden hebben. Eén les en u verlangt onmiddellijk naar meer!

Prijzen voor tennis, dance en tango

Wij stellen onze faciliteiten ter beschikking van andere sportclubs. Zodoende verwijzen wij u door naar de websites van deze sportclubs voor meer informatie aangaande prijzen en lessenroosters.

Voor tennis kan u terecht op de website van Racso, de tarieven kan u terugvinden op deze pagina.

Voor de danslessen kan u terecht op de website van Dansschool Dance Revolution, de tarieven kan u terugvinden op deze pagina.

Voor meer informatie in verband met de tarieven en uren over Tango kan u contact opnemen met ons.