Sporten & tarieven

Onze sporten

U kan terecht in sportcentrum Bateas voor een diversiteit aan sporten. Dit zijn de sporten die u momenteel bij ons kan beoefenen.


Squash

Squash is een sport die in Bateas enorm leeft. Wij bieden 5 courts waarop dagelijks zowel jong als oud, beginner als gevorderde zich volledig kan uitleven. Iedere maandag houden wij een clubcompetitie "de boxen", er zijn iedere week trainingen en we spelen competitie op verschillende niveaus.

Tennis

Onlangs heeft tennisclub Racso zijn intrek genomen in Bateas. Samen met Racso hebben we ervoor gezorgd dat de verouderde tennisvelden volledig opnieuw aangelegd werden. Zo kan u ook dagelijks bij ons terecht voor een potje tennis en worden er ook tennislessen aangeboden door Racso.

Lu Jong

Lu Jong is Tibetaanse helende yoga. Het is een dynamische vorm (geen lang aangehouden posities) waarbij de bewegingen ondersteund worden door de ademhaling. Lu Jong geeft verbinding tussen lichaam en geest. De oefeningen hebben effect op zowel fysiek, mentaal als energetisch vlak. Je leert jezelf beter kennen en hoe je jezelf meer in balans kan brengen.

Tog Chöd

Tog Chöd is Tibetaanse mindfulness in beweging met een houten zwaard. Het zet je gedachtenstroom stop om volledig in het moment te zijn. Het brengt je van je hoofd naar je hart. We werken met de ademhaling en we doen ook traditionele Tibetaanse ademhalingsoefeningen. Tog Chöd geeft je meer zelfvertrouwen en beslissingskracht. Je brengt lichaam en geest in balans en maakt verbinding met je innerlijke kracht.

Dansschool Dance Revolution

In onze lessenreeks kan u proeven van verschillende stijlen en dus niet enkel één bepaald genre. Een greep uit het aanbod: streetdance, jazz, hip-hop, clipdance, freestyle, musical, wedstrijddansen, enz. Voor de jeugd vanaf 8 jaar worden lessen met een lesduur van 1u30 aangeboden, zodat naast het pure dansgedeelte er ook nog tijd is voor het bijbrengen van basisdanstechnieken. De volwassenen, kleuters (vanaf 2e kleuterklas) en kids (van 6-7 jaar) krijgen lessen van 1u.

Tango

Deze populaire dans, ontstaan in Argentinië, heeft sinds kort zijn intrek genomen in Bateas en begint nu al de harten van de leden te veroveren. Aarzel daarom niet om je iedere dinsdagavond onder te dompelen in de zwoele Latijns-Amerikaanse invloeden die wij u te bieden hebben. Eén les en u verlangt onmiddellijk naar meer!

Squashprijzen

Niet-leden
€14/uur
€7,5 per half uur
Na 18u: €16/uur
Na 18u: €8,5/ half uur
Gebruik van faciliteiten
Leden
€12/uur
€6,5 per half uur
Na 18u: €14/uur
Na 18u: €7,5/ half uur
Gebruik van faciliteiten
Lidmaatschap
€145/jaar
Ledentarieven
Exclusief interclub
Reserveren wanneer u wil
Gebruik van faciliteiten
Interclub
€330/jaar
Aansluiting VSF
Interclub
Reserveren wanneer u wil
Gebruik van faciliteiten

Prijzen voor tennis, dance en tango

Wij stellen onze faciliteiten ter beschikking van andere sportclubs. Zodoende verwijzen wij u door naar de websites van deze sportclubs voor meer informatie aangaande prijzen en lessenroosters.

Voor tennis kan u terecht op de website van Racso, de tarieven kan u terugvinden op deze pagina.

Voor de danslessen kan u terecht op de website van Dansschool Dance Revolution, de tarieven kan u terugvinden op deze pagina.

Voor meer informatie in verband met de tarieven en uren over Tango kan u contact opnemen met ons.

Wenst u meer informatie over de lessen Lu Jong en Tog Chöd, aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar Iris Kamaracheff.