Lessen

Ons aanbod aan squashtrainingen

Groepstraining

Wekelijks vinden er in Bateas groepstrainingen plaats onder leiding van een Belgische topsquasher. Alle spelers worden naargelang hun niveau in groepen verdeeld en de trainingen zijn dan ook op maat van iedere groep.

Meer weten?

Jeugdtraining

Onze zaterdagen staan steevast in het teken van onze jeugd. Onder leiding van Etienne wordt de jeugd in contact gebracht met de basisprincipes van squash. Zo worden zij alvast klaargestoomd voor het grotere werk.

Meer weten?

Privéles

Op aanvraag kunnen er privélessen voorzien worden voor individuele spelers die hun squash skills naar een nog hoger niveau willen tillen. Deze lessen worden dan ook gegeven door een Belgische topsquasher en -coach.

Meer weten?

Onze trainers

In Bateas kunnen wij en onze spelers al jaren beroep doen op onze vaste trainers. Ze hebben al menig talent onder hun vleugels gehad en laten doorgroeien naar de top.

Jonas Snoeck

Groeps- en privé-trainer squash

Jonas is al jaren een vaste waarde in de top 10 van de VSF en is ook een getalenteerd trainer die het beste uit zijn studenten probeert te halen.

Etienne Van Melkebeke

Jeugdtrainer squash

Etienne staat in voor het begeleiden en trainen van onze jeugdspelers. Iedere zaterdagochtend en woensdagnamiddag staat hij dan ook paraat voor de allerjongsten.

Michiel Van Mullem

Jeugdtrainer squash

Michiel staat mede in voor het begeleiden en trainen van onze jeugdspelers. Iedere zaterdagochtend neemt hij de jongeren onder zijn vleugels.