Nieuws

Het Tecnifibre Aquarius squashtornooi is voor junioren en mini's met een klassement niet hoger dan D3. Dus een squashtornooi met laagdrempelige deelname. Dit gaat door op 14 september van 9u tot 17u, inschrijven kan tot woensdag 11 september.

Verder lezen...

Afgelopen weekend heeft onze jongste lichting aan squashers deelgenomen aan het Oliver/AA tornooi in Recrean te Oudenaarde. Samen met hun vaste begeleider en trainer hebben zij er gezellige en productieve dag van gemaakt met enkele mooie resultaten.

Emiel: 7e in box 3
Edgar: 8e in box 3
Kobe:...

Verder lezen...

De eindejaarsperiode luurt weer om de hoek en dit wil opnieuw zeggen dat er enkele evenementen in het vooruitschiet liggen. Noteer de volgende data dus alvast in de agenda's en wees er op tijd bij.

Op zaterdag 19 november worden de beentjes opnieuw losgegooid op onze Oldies Party. Tip: op de z...

Verder lezen...

Ondertussen begint het al een jaarlijkse gewoonte te worden, sportcentrum Bateas opent het nieuwe squashseizoen met een tornooi waarvoor we nauw samenwerken met KEAN.

Dit tornooi staat open voor spelers van alle reeksen en dit voor zowel mannen als vrouwen. Onder de A-spelers worden er cash prijz...

Verder lezen...

Op vrijdagavond 4 en zaterdag 5 september 2015 is Bateas de gastheer voor de Benelux Kean Squash Tour. Gedurende deze 2 dagen ontvangt Glenn Keenan alle dames en heren, van A tot NC op zijn Kean Squashtornooi.

Verder lezen...